top of page

Gözde Ançel ve Samet Aydın'dan yeni tekli "Döküldü Mürekkebim"

Bu zamana kadar Buray şarkılarının söz yazarı ve bestecisi olarak tanıdığımız Gözde Ançel, notalarını bu sefer kendi ve yol arkadaşı Samet Aydın için kullandı ve yepyeni şarkıları ‘Döküldü Mürekkebim’ ile ikili müzik severleri selamla

dı. Yaptıkları başarılı çalışmaları ve müzikaliteleri ile adlarından sıkça bahsettiren ikili yine Gözde Ançel’e ait bir şarkı ile çıkış yaptı.


‘Döküldü Mürekkebim’in ilginç bir hikayesi olduğunu söyleyen Ançel, aslında bu şarkıyı yıllar önce yaptığını ama bir türlü istediği gibi olmadığı için rafa kaldırdığını ancak şarkının düzenlemesini yapan müzisyen Gürkan Kömürcü ile tanıştıktan sonra şarkı bambaşka bir ruha kavuştuğu için sevenleri ile buluşturma kararı aldıklarını söyledi.


Şarkıya çekilen klipte ise Gözde ve Samet’in tanışma hikayesi ve bir günlük yaşamları, yönetmen Barış İlkay Belen tarafından kameraya aktarıldı.


Başarılı ikili ‘Buray‘a bir teşekkür borcumuz var, O olmasa belki de yollarımız hiç kesişmeyecekti’ şeklinde yorumda bulundular. Bu şarkının onlar için bir dönüm noktası olacağına inanan ikili, çok iddialı bir şekilde geldiklerini ifade ediyorlar.

7 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page