top of page

Demet Akalın'dan destek alan Sibel Işık "Demedim mi?" ile müzik piyasasına hızlı bir giriş yaptı.


Yalnızca yaptığı hit şarkılarla birlikte müzik dünyamıza kattığı yeni isimlerle de hayatımızda çok büyük bir yeri olan ünlü pop yıldızı Demet Akalın ile yolu kesişerek DMC etiketiyle piyasa çıkan Sibel Işık Demedim Mi? şarkısıyla müzik piyasasına merhaba dedi.

5 yıldır ünlü pop yıldızı Demet Akalın’ın vokalistliğine devam eden Sibel Işık, Demedim Mi? şarkısıyla müzik dünyasına güçlü bir giriş yaptı. Demedim Mi? Şarkısının seçiminden stüdyo kayıtlarına kadar desteklediği Akalın’ın yeni yıldızı Sibel Işık yorumcu kimliğiyle adından sıkça söz ettirecek.

Demet Akalın’ın senin için bir şarkı buldum. Haftaya stüdyoyu giriyorsun sözleriyle başlayan mucize haftayı hayatım boyunca unutmam mümkün değil bu özel desteği, bu yolda beni cesaretlendirdiği ve ışık olduğu için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız Demet Akalın “ sözleriyle duygularını dile getirdi.

Söz & müziği Ünal Tüzün ‘e düzenlemesi ise Tüzzün’e ait olan Demedim Mi? şarkısının mix mastering çalışmaları Utku Ünsal tarafından tamamlandı. Şarkının klibi Mustafa Özen, fotoğrafları ise Halil Güzel tarafından çekildi.

16 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page