top of page

Tuğba Yurt; "Ne Mesele" diyor

Güçlü yorumu ve çıkardığı single çalışmaları ile başarısını sürdürmeye devam eden Tuğba Yurt, yeni şarkısı ‘Ne Mesele’ yi 1 Temmuz Cuma günü dinleyicileri ile buluşturdu. Şarkının sözü ve müziği Burak Alkın, düzenlemesi ise Dirtybeatz imzası taşıyor. Edit’i Cem İyibardakçı, Mix&Mastering’ i ise Tarık Ceran’a ait.

Klibin Yönetmenliğini Gülşen Aybaba üstleniyor.Bu kez sanatçının diğer kliplerine nazaran daha farklı olan vfx bir çalışma gerçekleştirildi. Daha renkli ve grafik tasarımların olduğu bir klip oldu. Fotoğraf çekimini ise Tolga Aksakal ile gerçekleştirdi.


Tuğba Yurt şarkı ile alakalı; "Ne Mesele’ ilk dinlediğimizde de beni ve ekibi heyecanlandıran bir şarkı oldu. Sözlerinin ve düzenlemesinin güçlü, dinamik aynı zamanda güncel soundlarda olması dinleyiciyi hemen şarkının içerisine alıyor. Bir yandan bana eşlik eden back vokaller şarkının en önemli tamamlayıcı kısımları diyebilirim. Biz şarkıyı hazırladığımız süreçte çok keyif aldık umarım dinleyenlerde aynı keyfi alır ve severler." dedi.


14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page